Telefoon: 06 4275 6297

Begeleiding

Lijn4Life Gezond Gewicht Coach Zoetermeer

Als gewichtsconsulent begeleid ik gezonde volwassenen die iets willen doen aan hun gewichtsproblemen of meer willen weten over voeding. Voorlichting speelt dan ook een grote rol; je kennis over voeding en over het nut van bewegen wordt vergroot zodat dit toegepast kan worden in het eigen levenspatroon. Daarnaast ben ik als gewichtsconsulent ook coach, die kan motiveren en mogelijkheden kan geven om de persoonlijke doelstellingen te bereiken en te behouden.

Wat wel van belang is, is natuurlijk de eigen inzet!
KENNISMAKINGS GESPREK

Het eerste contact kan zowel persoonlijk als telefonisch. In dit gesprek vertel ik in het kort over de inhoud van de begeleiding en mijn rol daarin als gewichtsconsulent. Ook kan je dan zelf met eventuele vragen komen. Hierna kan je bepalen of deze werkwijze je aanspreekt en of je hiermee wilt starten. Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en gratis.

INTAKE

Dit gesprek duurt ongeveer een uur. Tijdens dit gesprek vraag ik je om voor de volgende afspraak voor mij een voedingsdagboek van 5 dagen bij te houden. Zodat ik je bij het vervolgconsult hier gerichte adviezen over kan geven. De voedingsanamnese is ook onderdeel van het intakegesprek, aan de hand hiervan kan ik je direct al wat nuttige en bruikbare tips meegeven. Ook wordt er tijdens het eerste gesprek gewogen en gemeten en gaan we bepalen wat je doel is en wat haalbaar is.

Tevens wordt er een uitgebreid vragenformulier ingevuld. Deze informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. Vervolgens maken we een plan van aanpak gericht op jouw situatie. Dit plan bevat adviezen over voeding, bewegen en leefstijl.

VERVOLGCONSULTEN

De vervolgconsulten duren ongeveer een half uur. Tijdens deze vervolgconsulten bepreken we het resultaat en eventuele valkuilen waar je tegen aan loopt. Vanaf het eerste consult krijg je van mij een persoonlijke map met daarin na iedere afspraak nieuwe informatie over voeding en tips. Ook wordt er in de vervolgconsulten een aantal keer gewicht, vetpercentage en omvang gemeten. Tussentijds contact per mail is altijd mogelijk.

EENMALIG VOEDINGSADVIES

Je hebt een gezond gewicht en hoeft niet af te vallen. Toch zou je wel eens willen weten hoe gezond jouw voedingspatroon is. Dan kun je bij mij terecht voor een eenmalige analyse. Hiervoor vraag ik je 5 dagen een voedingsdagboek bij te houden. Aan de hand hiervan zal ik je dan tips en adviezen geven. En eventuele aanpassingen mocht dat nodig zijn.

WEEGCONSULT

Als je na een aantal vervolgconsulten op de goede weg bent maar toch af en toe even bij mij op de weegschaal wilt staan, kun je bij mij altijd terecht voor meten, wegen en eventuele vragen.

Pakket

Ieder pakket van Lijn4Life bevat standaard:

 • Intake
 • Persoonlijke informatie map
 • Meten
 • Wegen
 • Beweegadvies
 • Resultaten en adviezen
 • Stellen van vragen via de mail is altijd mogelijk
 • Kennisvergroting voedingsmiddelen

Afspraken worden gemaakt in overleg.

 klik hier
Puur Gezond Slank in 8 stappen

Leer in 8 weken hoe je betere keuzes kan maken. Iedere week behandel ik een ander thema. Dit varieert van tussendoortjes, ontspannen en bewegen, tijd voor groenten tot snel en slank aan tafel. Daarnaast zorg ik ook iedere week voor iets passends bij elk thema. De cursus is inclusief:

 • Het boek Puur Gezond in 8 stappen van Karine Hoenderbos
 • 8 stappenkaarten
 • Proeverijen
 • Koffie of thee
 • Wordt in sommige gevallen vergoed door de zorgverzekeraar!

Wordt je nieuwsgierig en ga je deze uitdaging aan om nooit meer op dieet te hoeven?

Dit is een groepscursus en gaat door bij voldoende deelname.

 klik hier
Wandelen met Lijn 4 Life

Lijn4Life biedt 2 wandelingen per week aan, beide wandelingen hebben een ander niveau. Dinsdagochtend is een rustige wandeling en op donderdagavond lopen we altijd in een flink tempo. Dinsdagochtend van 9 uur - 10 uur, startpunt Fysiotherapie Corpus Activum. Donderdagavond van 19.30u tot 20.30u, startpunt voor de ingang van Dekker Sport.

 klik hier
Contactgegevens
Lijn4Life Gezond Gewicht Coach

06 4275 6297
info@lijn4life.nl
www.lijn4life.nl

KvK. 56118600
BTW. NL002018752B84

Aangesloten bij

Follow us

Copyright © Lijn4Life Gezond Gewicht Coach | Powered by Xenodesign