Telefoon: 06 4275 6297

Begeleiding

Lijn4Life Gezond Gewicht Coach Zoetermeer

Als gewichtsconsulent begeleid ik gezonde volwassenen die iets willen doen aan hun gewichtsproblemen of meer willen weten over voeding. Voorlichting speelt dan ook een grote rol; je kennis over voeding en over het nut van bewegen wordt vergroot zodat dit toegepast kan worden in het eigen levenspatroon. Daarnaast ben ik als gewichtsconsulent ook coach, die kan motiveren en mogelijkheden kan geven om de persoonlijke doelstellingen te bereiken en te behouden.

Wat wel van belang is, is natuurlijk de eigen inzet!
KENNISMAKINGS GESPREK

Het eerste contact kan zowel persoonlijk als telefonisch. In dit gesprek vertel ik in het kort over de inhoud van de begeleiding en mijn rol daarin als gewichtsconsulent. Ook kan je dan zelf met eventuele vragen komen. Hierna kan je bepalen of deze werkwijze je aanspreekt en of je hiermee wilt starten. Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en gratis.

INTAKE

De intake duurt 60 minuten. Voordat de intake plaats vindt stuur ik je het standaard vragenformulier toe dat je alvast thuis in kan vullen. Tijdens de intake neem ik altijd van 1 dag de voedingsanamnese af, zodat ik naar aanleiding hiervan alvast wat toepasbare tips kan geven.

Tijdens dit gesprek vindt de 1e weging en meting plaats en bespreken we het ingevulde vragenformulier. Deze informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. Heb je nog aanvullende vragen, dan hoor ik dat graag.

Voor de volgende afspraak vraag ik je om 5 dagen een voedingsdagboek in te vullen, liefst online, zodat ik meteen mee kan kijken. Aan de hand hiervan maak ik een advies op maat voor jou!

VERVOLGCONSULTEN

De vervolgconsulten duren 30 minuten. Tijdens het 1e consult krijg je van mij een op maat gemaakte advies en kan je hiermee aan de slag. De consulten die hierna volgen gebruik ik om eventuele valkuilen te bespreken en samen met jou te kijken wat wel lukt. Ook wordt er in de vervolgconsulten aandacht besteed aan o.a.: etiketten leren lezen, verschillende vetten, hoe belangrijk zijn vezels om af te vallen, bewegen.

Tijdens ieder consult wordt er gewogen en gemeten.

Heb je tussen de afspraken door vragen of zit je ergens mee dan ben ik hiervoor altijd bereikbaar via de mail of via whatsapp.

EENMALIG VOEDINGSADVIES

Je hebt een gezond gewicht en hoeft niet af te vallen. Toch zou je wel eens willen weten hoe gezond jouw voedingspatroon is. Dan kun je bij mij terecht voor een eenmalige analyse. Hiervoor vraag ik je 5 dagen een voedingsdagboek bij te houden. Aan de hand hiervan zal ik je dan tips en adviezen geven. En eventuele aanpassingen mocht dat nodig zijn.

WEEGCONSULT

Het weegconsult duurt 15 minuten. Dit vind plaats aan het einde van een traject. Ook is het mogelijk om na je gebruikte pakket een weeg strippenkaart te kopen om toch die stok achter de deur te hebben en jezelf scherp te houden.

PAKKET

Ieder pakket van Lijn4Life bevat standaard:

  • Intake
  • Persoonlijke informatie map
  • Meten
  • Wegen
  • Beweegadvies
  • Resultaten en adviezen
  • Stellen van vragen via de mail is altijd mogelijk
  • Kennisvergroting voedingsmiddelen

Afspraken worden gemaakt in overleg.

 klik hier
Contactgegevens
Lijn4Life Gezond Gewicht Coach

06 4275 6297
info@lijn4life.nl
www.lijn4life.nl

KvK. 56118600
BTW. NL002018752B84

Aangesloten bij

Follow us

Copyright © Lijn4Life Gezond Gewicht Coach | Powered by Xenodesign