Telefoon: 06 4275 6297

Werkwijze

Lijn4Life Gezond Gewicht Coach Zoetermeer

Steeds meer mensen hebben last van overgewicht. Hoe komt dat? Erfelijkheid kan een rol spelen maar meestal is de oorzaak te vinden in een combinatie van ongezond eten en te weinig bewegen.

Bekend is dat je stofwisseling na je 30e levensjaar trager wordt. Je spiermassa neemt af maar ondanks dit blijven we vaak hetzelfde eten. Hierdoor neemt je vetmassa toe en ontstaat er overgewicht.

Te zwaar zijn is niet goed voor je gezondheid. Het verhoogt de kans op gewrichtsklachten, hart- en vaatziekten, spataderen, diabetes (suikerziekte). Tevens is het hebben van een gezond gewicht belangrijk om het risico op kanker te verlagen.

Jouw zelfbeeld kan ook een positieve impuls krijgen na het doorvoeren van vaak heel eenvoudige veranderingen in je leefstijl.

Zou het niet mooi zijn om altijd met een tevreden gevoel naar jezelf in de spiegel te kunnen kijken?

Als gediplomeerd gewichtsconsulent help ik je bij het streven naar een gezond gewicht dat bij jou past. Geen ingewikkeld dieet en zeker geen hongerlijden. Ik werk volgens de richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad.

Voor een blijvend gezond gewicht is het van belang dat jouw vaste gewoontes in het dagelijks eet- en beweegpatroon aangepast worden. Dit resultaat kan al bereikt worden door kleine veranderingen door te voeren.

Ik wil je graag helpen een gezond gewicht te verkrijgen en te behouden!
Contactgegevens
Lijn4Life Gezond Gewicht Coach

06 4275 6297
info@lijn4life.nl
www.lijn4life.nl

KvK. 56118600
BTW. NL002018752B84

Aangesloten bij

Follow us

Copyright © Lijn4Life Gezond Gewicht Coach | Powered by Xenodesign