4 personen;
550 kcal; 20min voorbereiden; 25min oventijd
4 personen;
Het wordt langzamerhand een klassieker in het koelversvak: lasagne met zalm en spinazie. En dat kan ik me ook wel voorstellen want deze lasagneschotel is echt een heel lekkere variant op lasagne. In deze homemade versie hebben we lekker veel groente verstopt.
4 personen;
Bereidingstijd 30 minuten
Maak de prei schoon en snij in ringen. Halveer de zoete paprika in de lengte en snij smalle reepjes. Verhit de olie en bak de cashewnoten ongeveer 1 minuut. Haal ze uit de pan en laat ze afkoelen.
download receptIngrediënten
1 pond stoofvlees (runderlappen) vraag aan de slager of hij alvast blokjes kan snijden, 1 ui, 1 grote wortel, 1 grote stengel bleekselderij, 1 bouillonblokje (rund of groenten), 2 theelepels kruiden ‘Zwolsche Stoof’ (Jonnie Boer), 1 eetlepel bloem, 3 eetlepels olie, 3 tenen knoflook, 1 fijngesneden plak ontbijtkoek, 1 laurierblad, halve liter water, zout/peper.
Bereiding: 20min + 1uur op een laag pitje
Ingrediënten
1 teentje knoflook, 1 ui, halve winterwortel, 2 stengels bleekselderij, 400gr rundergehakt, 500gr rijpe tomaten of 2 blikjes tomatenblokjes, Verse of gedroogde tijm, oregano en basilicum, 1 of 2 bouillonblokjes (naar smaak), Mespunt suiker, 1 eetlepel rode balsamicoazijn, Eventueel pesto, evt. rood pepertje
Bij iedere variant is het handig om de mayonaise of fritessaus te vervangen door magere yoghurt of kwark, doe hierbij wat olijfolie, beetje azijn, citroensap, evt. wat water, verse kruiden. Dit geheel mengen en op smaak brengen met wat zout en peper. Evt. wat suiker of een beetje honing als je de dressing te scherp vindt.
download recept06 4275 6297
info@lijn4life.nl
www.lijn4life.nl
KvK. 56118600
BTW. NL002018752B84
Copyright © Lijn4Life Gezond Gewicht Coach | Powered by Xenodesign