Telefoon: 06 4275 6297

Ervaringen

Lijn4Life Gezond Gewicht Coach Zoetermeer

Uw ervaring schrijven
Eveline

Na het zien van mijzelf op enkele foto's en het berekenen van mijn BMI heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik op zoek gegaan naar een gewichtsconsulente. Op internet kwam ik al snel uit bij Carolien van Lijn4Life. Het eerste contact verliep prettig en tijdens het intakegesprek namen we mijn doelstelling door: 5 tot 10 kilo eraf in een jaar tijd. De tips, uitleg en gezonde gerechten (zonder zakjes/pakjes!) van Carolien hebben ervoor gezorgd dat ik na een jaar 7 kg heb verloren. Ik had nooit verwacht dat mij dit zou lukken door alleen maar gezonder te gaan eten. Ben super blij met het resultaat!

Louise

Begin 2015 heb ik een afspraak bij Carolien gemaakt. Bijna 40 en nog niet helemaal tevreden met mijn lijf. Het dagboek wat ik in het begin moest invullen heeft m’n ogen geopend: veel te vet, onregelmatig, teveel, te weinig...met andere woorden...geen balans. Door na de eerste afspraak een paar kleine aanpassingen te doen viel ik al af!!! Toch wel dipjes gehad. Niet afvallen, maar aankomen en dan toch weer de helpende hand van Carolien en de adviezen en aanpassingen die me weer hielpen. De tips om mijn eetpatroon aan te passen werpen z’n vruchten af. Het gaat niet hard maar het gaat en het komt niet meer terug. Door flink te sporten, hard te lopen, gezond en regelmatig te eten ben ik nu alleen verder gegaan. De laatste keer bij Carolien was ik 2% vet kwijt en was mijn spiermassa toegenomen. Om een stok achter de deur te hebben blijf ik Carolien bezoeken voor weegmomenten. Ik gebruik nog dagelijks de adviezen en ik heb nog steeds m’n weekmenu's bij de hand. Al met al ben ik zeer tevreden over Carolien en ook weer over mijn eigen lijf. Bedankt!!

Matje

Het is ongeveer anderhalf jaar geleden dat ik contact heb gezocht met Lijn4Life. Dit omdat ik teveel woog en vaak aan het lijnen was, maar op een bepaald punt bleef hangen. De gesprekken die Carolien en ik hadden waren erg plezierig. Zij geeft goede, op maat gesneden adviezen. Wat ik van Carolien het meest geleerd heb is dat je geen honger hoeft te hebben om af te vallen, lekker kunt eten en ook dat je ervan moet genieten. Het was een leerzame periode, zodat ik nu mijn eetpatroon beter onder controle heb.

Debby

Eind vorig jaar was ik voor de zoveelste keer bij de huisarts, omdat ik zo moe was en veel last had van RLS. Bloedprikken gaf geen afwijkingen, de weegschaal bij haar (thuis was er geen aanwezig) gaf iets te veel gewicht aan. Haar vraag was, val wat kilo's af en minderen met zaken die RLS kunnen verergeren, zoals koffie en pittig eten. Op naar huis en bedenken "hoe doe je dat afvallen?" Heb nog nooit gelijnd, gewicht moeten verliezen. Deze kilo's zijn er aan gekomen door medicijnen welke ik nog steeds neem.

Vlak voor de jaarwisseling kreeg ik een folder over sporten en voedingsadvies. Sporten in de sportschool, ik vind het niets, zou survival iets voor mij zijn? En hulp bij het aanpassen van mijn voeding is meer dan welkom. Ik neem begin januari een proefles bij Sportsclub Sushiho en vind het super. Dus ingeschreven voor de combi cursus. Half januari mijn eerste weging en gesprek bij Lijn4life. We bespreken mijn, al eerder ingevulde, eetdagboek en ik krijg tips hoe ik mijn eetpatroon kan aanpassen.

Na een aantal weken waar een aantal super weeg momenten inzaten besluit ik 2x per week te gaan sporten en gebruik ik een zweetband. De kilo's en cm's gaan er mooi langzaam af en met de menu tips van Carolien met niet heel veel moeite. Aan het eind van de cursus heb ik nog niet helemaal mijn streefgewicht bereikt, maar ben wel goed op weg en heb meer spierweefsel en een gezonder BMI. Wat ook belangrijk is, ik voel mij minder moe en heb veel minder last van RLS.

Ook na de cursus blijft Carolien geïnteresseerd in hoe het gaat en voorziet je nog van tips, zoals hoe je de feestdagen door kan komen. Deze combicursus is echt een aanrader om weer gezond en goed in je vel te komen.

Milena

Een paar maanden geleden las ik de website van Lijn4Life van Carolien. Dat is precies wat ik zocht, geen crashdieet, maar gewoon gezond eten. Mijn vraag was eigenlijk voor mijzelf om te ontdekken of mijn eetmanier wel gezond zou zijn. Grappig dat we bij mijn eerste consult erachter kwamen dat ik juist te weinig at! Geen tussendoortjes, te weinig drinken en te weinig beweging. Op alle punten heb ik mijn leefstijl aangepast en heeft Carolien mij uitgelegd wat je kunt doen om gezond te zijn en te blijven! Een leerzame tijd en vooral heerlijk om na een korte periode al te voelen dat het werkt, je voelt je fitter!! Bedankt Carolien en ik wens iedereen een gezond leven toe...

Babette

Ik wil gezond, fit, slank en trots zijn. Eigenlijk al mijn hele leven. Een doel waarvan ik overtuigt was dat ik dat nooit zou gaan halen. Niet voor mij weggelegd. Ik heb daar geen doorzettingsvermogen voor, het shake dieet wat ik had gedaan heb ik ook maar een jaar plezier van gehad. De negatieve gedachtes en leugens in mijn hoofd ging ik geloven, ik voelde me walgelijk.

Ik wilde verandering in mijn leven en ik wist dat ik hier hulp bij nodig had. Ik ben op onderzoek gegaan op het internet en kwam zo bij Carolien terecht. Ik heb me verdiept in wat zij doet. Ik werd er een beetje bang van en aan de andere kant juist enthousiast. Het werd een strijd in mijn hoofd, ik begon excuses voor mezelf te verzinnen zodat ik geen contact met Carolien zou op hoeven nemen, ik wilde eigenlijk de confrontatie met mijzelf niet aan en toen dacht ik: IK BEN ER KLAAR MEE, IK GA ERVOOR!

Met angst voor mijzelf ging ik naar het intakegesprek bij Carolien. Vanaf het moment dat alle cijfers vast stonden zijn mijn onmogelijkheden omgedraaid in mogelijkheden. Vanaf dat moment heb ik zoveel geleerd. Ik had geen idee dat de voedingsmiddelen op een etiket bewust in die volgorde zijn neergezet. Ik had geen idee dat suiker nog veel "schuilnamen” heeft. Ik had geen idee dat hoe groter je spier massa is hoe meer je lichaam verbrand in rust. Ik had geen idee dat het zo makkelijk zou zijn om kleine dingen in mijn voedingspatroon te veranderen zodat ik gewicht zou gaan verliezen. Ik had geen idee dat je van te weinig eten juist aankomt!

Ik ben heel wat wijzer geworden door Carolien. Ik ben haar ook erg dankbaar dat ze me altijd tot steun is. Ik ben nu 13 kilo afgevallen. Ik heb dingen aangepast in mijn levensstijl maar ik geniet van de dingen die ik hiervoor ook deed: uit eten, avondje uit, verjaardagen. Het gaat om keuzes maken en ik heb mijn balans kunnen vinden hierin. Ik voel me goed. Als het tegenzit val ik niet terug in het negatieve want ik weet de waarheid. Door de hulp van Carolien en dat ik altijd bij haar terecht kan als ik vragen heb ga ik steeds vooruit. Als je graag je levensstijl wilt veranderen, gewicht wilt verliezen of meer kennis van gezonde voeding en beweging wil ik je echt op je hart drukken om een afspraak te maken bij Carolien. Het belangrijkste wat ik heb geleerd is om niet weg te lopen voor je angst maar om de uitdaging met beide handen aan te pakken!

Contactgegevens
Lijn4Life Gezond Gewicht Coach

06 4275 6297
info@lijn4life.nl
www.lijn4life.nl

KvK. 56118600
BTW. NL002018752B84

Aangesloten bij

Follow us

Copyright © Lijn4Life Gezond Gewicht Coach | Powered by Xenodesign